Over VIKclothes


Welkom bij VIKclothes 

Bij het zoeken naar leuke kledij voor onze zoon werd ik vroeger regelmatig geconfronteerd met de vrij klassieke collecties van de kinderwinkels in Vlaanderen. 

Via internet kwam ik in contact met kleinere merken die originele en leuke kledij aanbieden die je niet elke dag ziet.  Belangrijk daarbij vind ik dat de merken kleinschalig zijn én speelse, leuke prints gebruiken met detail voor de keuze van hun stoffen.

Gezien deze merken vandaag nog steeds zeer moeilijk tot niet te verkrijgen zijn in België is het idee ontstaan om zelf een webshop op te starten.  

De naam VIKclothes refereert naar het eerste deel van onze zoon zijn naam Viktor.  Waarbij de letters VIK ook staan voor VERY IMPORTANT KID.  

Het logo is daarbij van zijn hand, hij is momenteel 11 jaar. Hij tekende het kindje voor VIKclothes toen hij 4 jaar was. 

De collectie die ik aanbied is van 0 tot 6 jaar en werd zorgvuldig door mezelf geselecteerd.

Ik ontdekte doorheen de jaren enkele toffe merken en deze konden mij steeds verrassen met hun kwalitatieve stoffen en goede afwerking  Daarbij komen ook andere producten in de webshop en verkopen we niet meer enkel kledij. 

Alvast veel shopplezier!

Nady en Viktor  

#shopsmall #vikclothes